مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرد

سلام میخواستم بدونم من میتونم از شخصی شکایت کنم که چند ماه پیش یه مبلغی به ایشون دادم و گفتند که من با سود بهت تحویل میدم پولو و ایشون رفته چند تا وسیله خونه گرفته که هنوز هیچ کدوم فروخته نشده و من تنها مدرکی که دارم یه رسید پرداخت پول به مادر ایشون هستش که اونم چون طلاهای خانمم و فروختم خود طلا فروش زد به نام این بیشعورا توروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
به صرف آنچه در سوال آمده
با همان رسید و دیگر ادله دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هردو دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بروید از طلافروشی گواهی بگیرید بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت مادر ایشون بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تعدیه بدهید