مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت زوج

باسلام زنی هستم 24 ساله با دوتا فرزند اگه بتونم تا حدی از جهت نیازهای عاطفی و جنسی رضایت شوهرم را بدست بیاورم به گونه ای که هر روز با میل خودش نیاز هایش را برطرف کنم آیا شوهرم میتواند صیغه موقت داشته باشد؟؟
اگر من ناراضی باشم حکمش چیه به دلیل اینکه من خیلی دوسش دارم و از هر جهت بهش میرسم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر حق ندارد و در صورت صیغه بدون اجازه شما، حق طلاق پيدا میکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرعا بله اما قانونا از موارد عسر و حرج زوجه است . شما هم درخواست حق و حقوق مالی خود را کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زوج ازدواج مجدد داشته باشد چه به صورت دائم و چه به صورت موقت برای زوجه اول حق طلاق به وجود می‌آورد اما ازدواج صحیح است