مشاوره حقوقی رایگان - یک فریب خورده

سلام من ن.الف هستم من یه دختر ساده لوح و احمقی بودم به پیچ که تو اینستاگرام برای دعانویسی که منشی میخواست منشی میخواست گول خوردم باور کردم تنها چیزی که به عقلم رسید گفت شاید راست میگه گفت ماهی 3 میلیون به شما میدم و شما شماره کارت تو در اختیار من بزار و هر کس به حسابتون پول ریخت شما به این حساب که میگم بریزید من انجام دادم تا 10 دی من برای ایشون کار کردم تا چند وقته بعدش میخوام برام کربلا بعد حقوق شما رو میدم که تا امروز یه آقای بهم زنگ زد گفت من میخوام شما شکایت کنم بخاطر اینکه شما پول من خوردید منم ترسیدم و دیدم این آقا همه رو گول زده و پول هاشون بالا کشیده من شماره حسابی ها برای این آقا ریختم دارم و تمام پیام هاش دارم لطفا کمک کنید من نمیخوام خانواده ام در جریان باشند و این مشکل زود و سریع درستش کنم من یه قربانی شدم سر یه موضوع بچگانه لطفا کمک کنید واقعا حالم خوب نیست

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مسلما از کارت شما و سادگی شما برای تحصیل مال نامشروع استفاده کردهاند و قابل پیگیری است