مشاوره حقوقی رایگان - حمل تریاک

با سلام یکی از آشناها رو با پنج کیلو نیم تریاک گرفتن با خودرو که به نام خودش بوده و سابقه نداره و گفته من فقط حمل کردم و قاضی زیر بار نمیره که این حمل کننده بوده و قاضی خیلی اصرار داره که حمل و فروشنده بزنه و خودرو هنوز پارکینگه آیا خودرو مصادره میشه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
به احتمال زیاد خودرو مصادره خواهد شد لکن حتما با یک وکیل مشورت کنید.