مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد تشکیک در طبقات توسط سازنده با ساخت غیر مجاز بخشی از پشت بام و تبدیل آن به واحد دوبلکس

سلام یک اپارتمان را در مرحله خاک پیش خرید کردیم. طبق مبایعه نامه ساختمان در 6 طبقه و مجموعا 18 واحد باید ساخته میشد. اما سازنده طبقه 6 را با پله به پشت بام راه داده و طبقه 6 را با استفاده از بخشی پشت بام دوبلکس کرده با استخر روی پشت بام...البته کل پشت بام رو استفاده نکرده بخشی از اون رو.
و در نمای ساختمان هم همان 6 طبقه قالب است اما 2 تا پنجره کوچک مثل نیم طبقه روی پشت بام گذاشته ...

طبق مبایعه نامه ما مشاعات داریم ولی سازنده از خریداران بعد ما امضا گرفته و حق مشاعات آنها رو سلب کرده و چون ما رو مزاحم خودش میبینه میخواد با تشکیک در طبقه من معامله رو باطل کنه..
طبق مبایعه نامه یگانه واحد 100 متری طبقه یکی مانده به آخر، یعنی 5 مال ما هست و در مبایعه نامه دقیقا ذکر شده که واحد ما مشرف به کدام جهت خیابان است و ابهامی ندارد.
الان با این کلمه " یکی مانده به اخر " میخواد تشکیک در طبقه ما ایجاد کنه ایا میتونه؟
من شهود دارم که همیشه ما رو طبقه یکی مانده به آخر یعنی 5 بازدید میداد اما الان که ناراحته ما مشاعات داریم میخواد ما رو باطل کنه ایا میتونه؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
عبارت " یکی مانده به اخر " روشن و واضح است و تشکیکی وجود ندارد

دادخواست الزام به ایفا تعهد و تحویل مبیع بدهید