مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال به فرزند خوانده

سلام دوستان
من و همسرم طفل 1 ماهه را به فرزند خواندگی قبول کردیم و همینطور که می دانیم برابر قانون از ما ارث نمی برد. و تنها راهکار که شنیدم صلح عمری است . با توجه به این که ممکنه است اموالم را خرید و فروش کنم و تبدیل نمایم . و حتی بعضی از اموالم به صورت قولنامه ایی است آیا امکان دارد که در صلح نامه بنویسم تمام اموال منقول و غیر منقول که در زمان فوت به نام من است را به فرزند خوانده منتقل شود ؟
تحت چه عنوانی می توانم چنین سندی با این هدف و مشخصات تنظیم کنم که کلیه اموال زمان فوت به فرزندم برسد . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید در قالب صلح عمری اموال را به فرزند انتقال دهید. یعنی تا زمانی که زنده باشید منافع برای خود شما باشد و بعد از مرگ به فرزند منتقل شود.