مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش وام ازدواج

سلام من وام ازدواج خود را فروخته ام 1800000000میلیون ریال به قیمت پنجاه میلیون تومان وسفته دادم و قرارداد کردیم درقراردادکلا برنحو خودشان نوشته اند وپولی هم نگرفتم الان پشیمانم میخواهم فسخ کنم در قرارداد هم نوشته اگر قرارداد فسخ شود18درصد کل وام را باید من پرداخت کنم فقط برای من نوشتند آیا من میتوانم شکایت کنم ومدارکم را بگیرم یا باید پرداخت کنم قرارداد زمانش تعیین نشده و یک طرفه است کلا به نحو خودشان نوشتند یک سال من رو آواره کردند چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این حوادث در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما واقع شده باشد از کار افتادگی تعلق میگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمانی که قرارداد را امضا می نمودید مگر نخوانده امضا کردید مهم مفاد قرارداد است