مشاوره حقوقی رایگان - جواب رای دادگاه

در خصوص تجدیدنظر خواهی آقای م.ق فرزند ف. و خانم گ.ع فرزند ر.هر دو نسبت به
دادنامه صادره از شعبه اول دادگاه عمومی شهرستان کوثر به شماره 1402 ... مورخ 1402/06/22
که به موجب آن تجدیدنظر خواهان به اتهام توهین و اهانت نسبت به همدیگر و هر کدام به پرداخت240 میلیون ریال جزای
نقدی در رای بدوی محکوم شده اند با امعان نظر در اوراق و محتویات پرونده و با ملاحظه لایحه تجدیدنظرخواهی و اقاریر
صریح تجدید نظرخواهان دال بر وقوع رفتار انتسابی و انتساب آن به هر دو تجدید نظرخواه و ایضا تجدید نظر خواهی
آقای م.ق نسبت به برائت صادره در خصوص شکایت نامبرده علیه آقای ب.م و خانم گ.ع مبنی
بر افترا و تهدید به قتل، تجدیدنظر خواهان ایراد و اعتراضی که موثر در ماهیت حکم و موجب خدشه در اساس و ارکان
دادنامه تجدیدنظرخواسته و نقض و گسستن آن باشد اقامه نکرده اند و دادنامه صادره وفق مقررات قانونی و با رعایت
ا اصدار یافته است و تجدیدنظر خواهی با هیچ یک از
تشریفات مهم دادرسی و عاری از ایراد و اشکال اساسی و صحیحً
جهات مندرج در ماده 434 قانون آیین دادرسی کیفری منطبق نمی باشد . لذا ضمن رد تجدیدنظر خواهی با استناد به بند
تأئید و ابرام می نماید و اما در خصوص تجدید نظر
الف از ماده 455 قانون اخیر الذکر دادنامه تجدیدنظرخواسته را عینا
خواهی دیگِر تجدید نظر خواه ردیف اول نسبت به آن قسمت از دادنامه مذکور که در خصوص شکایت نامبرده بر علیه
تجدید نظر خواه ردیف دوم و آقای ب.م مبنی بر ضرب و جرح عمدی رای برائت صادر شده با توجه به اینکه دیه
مربوطه کمتر از عشر دیه کامل مرد مسلمان می باشد صرف نظر از ماهیت امر به استناد بند ب ماده 427 قانون آیین
دادرسی کیفری قرار رد تجدید نظر خواهی صادر میشود و در خصوص تجدید نظر خواهی آقای م.ق نسبت به
برائت صادرع در خصوص اتهام اقترا و تهدید به قتل . این رای قطعی است.

پاسخ ها :

رای دادگاه