مشاوره حقوقی رایگان - حکم 7گرم چیست

سلام...........
وقت بخیر و خسته نباشی
ببخشید شرمنده سوال من آینه از یک نفر که از شهر خودش رفته بود شهرستان کارش تو شهرستان هستش و 7گرم برای مصرفش با خودش برده و تو ترمینال دستگیر میشه 7گرم ((شیشه)) ازش گرفتن و به این 7گرم اعتراف میکنه که برای مصرفش با خودش برده و اولین سابقش هستش و من براش یه سند گذاشتم و ازاد شد حالا برای این گرم چه حکمی براش صادر میشه و اگر حکمش صادر شد و خودشو معرفی نکنه شند خونه من برای 7گرم او آیا مصادره میشه اگر میشه جواب این پیام منو بدید ممنون میشم
و من الله التوفیق

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام به همه ی وکلای عزیز و قضات محترم ...و زحمتکش...در این زمینه شغلی برای عدالت در این دنیا بعداز خدا شما خدای دوم برزمین هستید و بینه مردم عدالت برقرار میکنید و من الله التوفیق

من امروز یه سوالی داشتم و در همین حال پیام دادم و برام یک پیام اومد که یک وکیل به سوال شما جواب داده حالا هر چه میگردم پیدا نمیکنم میشه ی راهنمایی یه ارشادی بهمون بگنید. ممنون میشم سوال من این بود برای 7گرم شیشه چه حکمی صادر میشه و سابقه اولی هست و من یه سند برای اون شخص گذاشتم آیا اگر ی وقتی خودشو معرفی نکند آیا بخاطر 7گرم شیشه خونه مصادره میشه یا نه با این که اون شخص سابقه اولش هم هست اگر میشه از دانش و معلومات شما میخوام استفاده کنم ممنون میشم از شما یاحق

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از 200.000.000 تا 550.000.000 ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.