مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت در مورد ملک اوقافی

سلام من ملک اوقافی را با 2نفر شریک هستم که اجاره نامه آن تا 97 اعتبار داشته که یکی از شرکا ملک فوق را بدون توافق با من سمت اتاق و چاه آب را به نفع خودش تصرف کرده و قولنامه اصلی ملک خودش در پشت ان به من وشریک دیگر واگذار کرده نمی دهد وفقط کپی قولنامه را دارم و بخاطر آن که من نتوانم شکایت بکنم اجاره نامه اوقاف را تمدید نمی‌کند. اوقاف هم که سند اجاره نامه که به اسم هر سه ما هست را بدون حضور او تمدید نمی‌کند. آیا راهی دارد که بتوانم طرح شکایت بکنم؟ در ضمن ملک فوق کاربرد کشاورزی یا باغی دارد بدون مجوز جهاد کشاورزی تغییر کاربری داده.

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از اداره اوقاف المثنی تقاضا کنید یا کپی را برابر اصل نمایید بعد شکایت کنید

محمد رفیعی راد

جناب آقای محمد رفیعی راد :

سلام و احترام
برای بررسی دقیقتر موضوع نیاز است تا قرارداد مورد بررسی قرار گیرد.
اما اگر اوقاف راضی به تمدید قرارداد نشود امکان اجبار وجود ندارد