مشاوره حقوقی رایگان - ارث طلای مادر

سلام در خصوص طلاهای مادرم که قبل از فوت به صورت امانت به خواهرمان داده بود هبه ای در کار نبود ضمنا 3 وراث دیگر نسبت به این قضیه بی تفاوت هستند حتی حاضر به حضور در دادگاه نیستند که‌ این رفتارشان این شبهه ایجاد می‌شود که 4 وراث تباني کرده‌اند که‌ حق من را ضایع کنند و من تنها کاری از پیش نمی برم وهیچ مدرکی هم در دست ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اثبات مالکیت طلا بدهین با شهود و اظهارنامه قبلش به وراث

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت اقدام بفرمائید.
سپس بر مبنای آن، دادخواست تحریر ترکه بدهید و در دادخواست، طلاها با اسناد مالکیت آنها نیز قید بفرمائید.