مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه طلای مادر

با عرض سلام و احترام.
مادربزرگ من وصیت کرده بود طلاهایش را برای عروسی دایی ام خرج کنند. یعنی اگر عروس پسندید آن ها را بردارد و گرنه فروخته شده و طلا بخرند. اما متاسفانه دایی ام فوت شد و عروسی نکرد. 4 تا خواهر و 2 تا برادر بودند. یکی از خاله های من فوت شدند. با توضیح این که خاله ام میگوید که طلا های مادر فقط سهم دختر می باشد. الان تکلیف این طلا ها چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود بابایی

محمود بابایی :

استان :

سلام
اموال متعلق به تمام ورثه هستند و بین همه تقسیم میشن ( پسر دو برابر دختر)