مشاوره حقوقی رایگان - امضا شاهدین ذیل قراردادهای اجاره دستگاههای دولتی

با سلام آیا قراردادهای اجاره بین دستگاههای دولتی و اشخاص حقیقی حتما نیازمند امضا دو تا شاهد میباشد و یا امضا مدیر دستگاه دولتی و طرف قرارداد برای رسمی بودن قرارداد و مورد استناد در محاکم قضایی کافی است. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" قراردادهای اجاره عادی (نه رسمی) برای اینکه مشمول قانون روابط مؤجر و مستأجر سال 1376 گردند ، لازم است توسط دو نفر از شهود طرفین قرارداد ، گواهی شوند .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، کافی است لیکن اگراشکال وایرادی باشداثبات آن مستلزم امضای دوشاهداست.موفق باشید