مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ضرر و زیان

پدر من از سال 63 یه باغی در شهرستان با پدرش خریده بود و در زمان خرید تقسیم بندی شد و هر کدام قولنامه جدا دارن بعد از فوت پدر بزرگم سهمش به عمویم رسیده و الان از پدرم شکایت کرده که راه آب باید یک متر و نیم برای اون باشه و پدرم مانع آبیاری شده بعد از بازدید کارشناس ها رای به نفع پدرم صادر شده و درواقع ایشون الکی از پدرم شکایت کرده ، ولی هنوز قاضی رای صادر نکرده و برای این موضوع پدرم 10000000 ده میلیون هزینه کرده آیا پدرم می تونه الان برای دریافت ضررو زیانش شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیر بایدصبرکنین تا دادنامه صادر وقطعی بشه وسپس هزینه ها رو ازطریق شورای حل اختلاف وبصورت حقوقی دریافت کنید