مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و درود. من یه وکیل داشتم سرپروندملکی روزتجدیدنظرباامضای الکترونیکی من یکی ازدوستان خودش که وکیل بودفرستاددادگاه تجدیدی جلسه آمدن بدونه اطلاع من یه قرارداد500 هزارتومانی نوشتن ودومیلیاردچک ازخوددوستانشون بعنوان حق الوکاله دادن اکنون شکایت مراکرددومیلیاردبدهکاری وحکم برای من گرفته وتوجه به چکی که دردست دارنکرددرشهرستان الیگودرزهم شکایت کرده یک بارمحکوم شدباردوم دوباربرای من حکم محکومیت آمد درخواست ماده 477راهم دادم هیچگونه عملی انجام نشد لطفاراهنمایم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد