مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه فروش مدت دار

سلام
من وکالتی خانه ای فروختم مدت اعتبار وکالتنامه 3 ماه بوده الان 1 ماه هست که تاریخش تمام شده و همچنان سند خانه به نام من هست اگر در زمان اعتبار وکالتنامه خریدار خانه رو مجددا وکالتی فروخته باشه درصورت انقضای وکالتنامه اول وکالتنامه های بعدی اعتبار داره یا نه؟
و با اینکه هم وکالتنامه فروش محضری دارم و هم مبایعه نامه ولی هنوز سند بنامم هست هرگونه مشکل قانونی ای واسم پیش بیاد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مبایعه‌نامه معتبر است
و خریدار باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نماید
و