مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعلیق حبس

باسلام،ازپسر من یک گرم هروئین و60 سانت شیشه که توماشین بوده وبرای مصرف خودش بوده گرفتن، براش16 ماه حبس وشلاق 8میلیون جریمه نقدی بریدن، نامه تسلیم به رای زده جوابش کی میاد واینکه سابقه نداشته امکانش هست بیشترتخفیف بدن، چندماه تخفیف میخوره، بعدازجواب نامه میشه درخواست تعلیق داد. واینکه الان 32 روزا حبسش روگذرونده.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک چهارم کل مجازات‌ها کم می شود
طولی نمی کشد، باید پیگیری کنید

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام در صورت تسلیم به رای قاضی میتواند تا یک چهارم مجازات را تقلیل دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی قابل بیان نمی‌باشد. وانگهی با تسلیم به رأی تا یک چهارم مجازات تقلیل پیدا خواهد کرد.