مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از همسر

با سلام بنده با همسرم به اختلاف خوردیم و همسرم حدود 50 گرم طلا های خریداری شده را به همراه فاکتور خرید که به اسم من می باشد را با خود برده و یکبار اعلام میکند که فروختم و پولش رو به بانک ریختم
یا میگه اصلا من برنداشتم و خودت بردی فروختی !
بنده نیز کپی فاکتورها را دارم
بنده چگونه و آیا می توانم طلاها یا پول آنها را استرداد کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید بتوانید اثبات کنید که ایشان برداشته است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حقیقت امر مالک طلاها شما هستید و می‌توانید نسبت به استرداد آنها اقدام بنمائید و لیکن در نظر داشته باشید که مقدمتاً بایستی ثابت بنمائید که زوجه اقدام به برداشت طلاها کرده است.