مشاوره حقوقی رایگان - خروج مدیر عامل از شرکت

بنده مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت با مسئولیت محدود هستم به مدت نامحدود! چندوقتی هست درگیر خروج و استعفا هستم، متاسفانه رئیس هیئت مدیره بی توجه به این موضوع هست، هیات مدیره شرکت فقط بنده و رئیس هیت مدیره هستیم یعنی 2 نفریم کلا
الان برای خروج از مدیر عاملی و لیست شرکا باید چیکار کنم در صورتی که طرف مقابل نسبت به این موضوع بی توجه هست، خیلی نگرانم و کلی استرس دارم بابت این موضوع
بنده رو راهنمایی کردین که طبق اساسنامه شرکت باید اقدام کنم
اما سوال اساسنامه شرکت و از کجا باید گیر بیارم که طبق اون اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید.
با ارسال اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی استعفاء خود را اعلام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اساسنامه شرکت را از طریق اداره ثبت شرکتها کسب بفرمائید و برای استعفای خود نیز بهتر است از طریق دفتر خدمات قضایی، اقدام به ارسال اظهارنامه تحت عنوان استعفاء بنمائید.