مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط

سلام میخواستم .بدونم ایا کارشناس خط تا جه زمانی قابل تشخیص هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه تا چه زمانی مشخص است یک بحثی است و اینکه به عوامل زیادی بستگی دارد بحث دیگری است یه زمانی است ما میخواهیمدکارشناسی خط کنیم به اصطلاح بازنویسی کنیم یه زمانی است که ما می‌خواهیم پی ببریم خط و امضا متعلق به چه کشی و در چه زمانی نگارش شده است که هر کدام از این موارد بررسی خود را دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هر زمان که خط و است کتاب موجوذچد باشد