مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو در کوچه

سلام و خسته نباشید و ممنون از راهنمایی های شما
ما در کوچه ای زندگی میکنیم که فقط جای عبور دوماشین از کنار هم هست. شخصی دو پلاک بالاتر از ما ماشینیش چسبیده ی به پارکینگ کار یک ماشین دیگه و به شکل دوبل پارک میکنه طوری که علاوه بر اینکه یک لاین خیابون بسته میشه، ما هم اگر بخواهیم از پارکینگ خارج بشیم و بپیچیم به یک طرف خیابون نمیتونیم.

بنده یک بار تذکر دادم ولی حاصلی نداشت، راهنمایی بفرمایید چه کار کنم. اگر باید به پلیس زنگ بزنم و صورتجلسه بنویسم تا زمانی که پلیس بیاد ماشین رو برداره بره چی؟؟ میتونم عکس یا فیلم بگیرم و از پلیس بخوام صورت جلسه رو بر اساس فیلم و عکس بنویسه؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عکس بگیرید و با حضور پلیس صورتجلسه کنید و در صورت تکرار شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد.