مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روانشناس

سلام من سال 98 به روانشناسی مراجعه کردم که نمیدونستم پروانه ندارن و بعد از دو سال پروانه گرفتن و بعد از دو سال و به دلیل وابستگی من که البته به زبان نیوردم ارتباطم رو با ایشون قطع کردم و ایشون جلسه اخر خواستن که من ادامه بدم و دائم میگفتن با خانومشون مشکل دارن و قصد جدایی دارن و چندین بار بمن گفتن بمون و نرو طی دو سال درمانم خیلی موذیانه از طرف موسسه ای با من تماس گرفتن و من و استخدام کردن که بعدا متوجه شدم از طرف روانشناسم بوده و قصدش سر دراوردن از کارهای من بوده و به محض اطلاع با موسسه هم قطع ارتباط کردم بعد ازین دوسال آزار و اذیت دوست دختر این اقا برای من شروع شد و به شکلهای موذیانه برای من مزاحمت ایجاد میکردن که از لحاظ روحی بشدت ضعیفتر از قبل شدم که البته بعد از مدتی خبری از ایشان نشد و در حال حاضر متوجه شدم سرپرست موسسه ای که من و استخدام کردن با این آقا دوست هستن و من نگرانم که رازهای دوران کودکی من که آسیب جدی به من وارد کرده بر ملا کرده و پیش همه گفته چون مشکلات من آسیبی بوده که بسیار خصوصیه و جز خط قرمزهای زندگی من هست و نمیخوام کسی متوجه بشه میخواستم بدونم از چه راهی میتونم ازین روانشناس فریبکار و دروغگو شکایت کنم ناگفته نمونه که دوست دختر ایشون که سرپرست بخشی از موسسه بوده بارها غیر مستقیم در مورد آدمهای افسرده تحقیر امیز صحبت کرده و همیشه با کینه و غرض لابلای قربون صدقه هاش با من صحبت میکردن و در حال حاضر از لحاظ روحی بشدت بهم ریختم و قصد دارم از ایشان شکایت کنم اگر راهی هست ممنون میشم کمکم کنید و من هیییچ مدرکی برای اثبات ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است پیگیری این موضوع نباشید . احیانا اگر اسرار خصوصی شما را فاش کرد می توانید شکایت کیفری مطرح نمایید