مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

اگه نامه طلاق مشاوره به نفع زن باشد و مرد طلاقش نده میتونه غیابی طلاق بگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن برای طلاق باید دلیلی داشته باشد و نامه مشاوره دلیل محسوب نمی شود

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر خیر خانم برای طلاق گرفتن نیاز به دلیل دارد شامل نظر مشاور نیست اگر دلیل ندارید بهتر است از طریق مهریه وی را تحت فشار قرار دهید با در دست داشتن مدارک هویتی و سند نکاحیه به دفتر ثبت ازدواجتون مراجعه کنید اگر دسترسی به سند نکاحیه ندارید از دفترخانه رونوشت را تقاضا نمایید و مهر خود را به اجرا بگذارید و اهرم فشار برای ایشان باشید که خود زوج اقدام به طلاق شما نماید چرا که مرد برای طلاق نیاز به دلیل ندارد