مشاوره حقوقی رایگان - ثنا

سامانه عدل ایران برای من پیامک آمده که شماره پرونده ...در شعبه 102 کیفری مجددا ثبت شد اما من هیچ پرونده ای در دادگستری ندارم و وارد ابلاغ الکترونیکی خود میشوم هیچ ابلاغ جدید و مشاهده شده ای را ندارم ممنون میشم من را راهنمایی کنید که چگونه این پیام رو پیگیری کنم ؟ متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مراجعه کنید و حضورا پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرف ثبت شدن پرونده در سامانه ابلاغ قرار می‌گیرد منتظر ابلاغ جدید باشید پیامک های ابلاغ صرفا با سرشماری عدل ایران ارسال می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به شکل حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
باهمان شماره پروند به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید. بعضا هم پیامکها اشتباها ارسال می شود ولی مراجعه داشته باشید خیالتان راحت خواهد شد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مراجعه بفرمایید شاید کلاهبرداری باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

احتمالا شما پیش از این در آن شعبه به عنوان ضامن یا شاهد حاضر شده اید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام ... پرونده در مراحل ثبت است نه ابلاغ لذا با ورود به سایت عدل ایران و کلیک روی اطلاع رسانی پرونده و همچنین مراجعه به شعبه میتونید از وضعیت پرونده اطلاع یابید:
لینک سامانه :https://adliran.ir/Home/SelectLink/5

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

دقیقا اگر با عنوان انگلیسی عدل ایران امده باید به دفاتر قضایی مراجعه کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مراجعه حضوری به شعبه شود یا به یاسامانه عدل ایران

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در سایت عدل ایران به قسمت اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی مراجعه نمایید در آنجا لیست تمامی پرونده‌های شما موجود است همه را چک کنید تا ببینید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

جهت اطلاع از پرونده های قضایی باید از سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی پرونده اقدام نماييد
نه از سامانه ابلاغ

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

باید از شعبا پیگیر شوید یا از یامانه از قسمت اطلاع رسانی به اشخاص و مشاهده پرونده ها پیگیری کنید