مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تکه

من چهار سال پراید خریدم سال 98 وتعویض پلاک شد سال 1402 یعنی امسال که می خواستم خودرو بفروشم رفتم کارشناسی که گفتند ماشین دو تیکه است.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت تأیید این موضوع توسط کارشناس می توانید به فروشنده رجوع نمایید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام میتونید علیه کسی که ازش خریداری کردید دادخواست بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت 4 سال امکان فسخ دشوار به نظر میرسد و لیکن شما بر مبنای شرایط قرارداد یا می‌توانید نسبت به مطالبه خسارت یا نسبت به انحلال عقد اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موضوع را اثبات کنید می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.
در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید علیه فروشنده طرح دعوی و مطالبه خسارت نمایید و یا اینکه معامله خود را فسخ و درخواست ثمن معامله را کنید البته به قیمت 4 سال قبل به شما خواهند داد. راهکار اول مناسب‌تر می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید با اثبات دو تیکه بودن طبق نظر کارشناس تامین دلیل درخواست مطالبه خسارت کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر بتونید ثابت کنید به همین شکل خریداری کردید خسارت بر عهده فروشنده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با تادیه جریمه مشکل حل خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید با توجه به اینکه عیب مخفی بوده و در حال حاضر ظاهر گردیده است معامله را فسخ یا مطالبه خسارت از شخص فروشنده نمایید