مشاوره حقوقی رایگان - دیه چشم و اسیب به قرنیه

با سلام
احتراما در نزاع پس از تصادف همسر من چشمش اسیب شدید دیده و قرنیه کامل از بین رفته شخصی که نزاع کرده و شی تیز فرو کرده در چشم همسر اینجانب ادعا کرده خود زنی بوده و کار اون نیست ایا برای این داستان میبایست وکیل گرفت تا حق همسر من ضایع نشود
اخه کی خود زنی 9 میلیمتر در چشم خود فرو میکند
لطفا مارایاری کنیدواقعا هزینه درمان سنگین پرداخت میکنیم و نمیخواهم در دادگاه متضرر شویم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود نیاز به گرفتن وکیل نیست اگر بتوانید اثبات کنید با شهود وامارات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص اینکه خودزنی بوده با در نزاع آسیب دیده با پزشکی قانونی است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شما قطعا برای انجام هر کاری که در آن تخصص ندارید قطعا باید به متخصص آن رشته مراجعه کنید امر وکالت هم از این موضوع مستثناء نیست