مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده قبلا پرونده ای در شعبه بازپرسی

سلام بنده پرونده ای در شعبه بازپرسی داشتم ولی العان برای من پیامک آمده که پرونده شما به شعبه دادیاری ارجاع شد. یعنی چه؟

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام,ممکن است بدلیل داشتن سابقه در شعبه دادیاری,پرونده بازپرسی را جهت رسیدگی یکجا از شعبه بازپرسی کسر و به شعبه دادیاری ارجاع کرده اند.مورد مهمی نیست.میتوانید با مراجعه به شعبه(دادیاری-بازپرسی)علت را جویا شوید.