مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

سلام من م.م هستم چندسالی مغازه پدرم میوه فروشی کارمیکردم اسم مغازه پدرم م. هستش پدرم خودش به میدان میرفت برای خرید اجناس بعدمدتی نرفت ومرافرستاد براخرید پدرم رو ازقدیم به فامیلی مادریش س. می‌شناسن وبراخرید به اعتبار پدرم یانقدی خرید میکردم یافاکتوری بعد چندسال پدرم مرا با ضرب وشتم ازمغازش بیرون انداخته وقصد دارد تمام بدهکاریها رو به گردن من بیندازد درتمامی فاکتورها به اسم مغازه یعنی م. وفامیلی مادری پدرم یعنی س. ثبت شده وهیچ مهر وامضایی از دوطرف نخورده وکارتی که براخرید میوه به میدان هم میرفتم به اسم پدرم بوده وحتی فروش میوه هم به حساب پدرم می‌آمده ومن هیچ نقشی نداشتم خواهشن راهنماییم کنید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

در صورتی که از شما شکایت شد بهتر است با ادله خود به وکیل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خریدار اجناس مسئولیت پرداخت ثمن معامله را خواهد داشت و چون شما خریدار بوده اید پس مسئولیت خواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به گفته‌های فوق شما بدهکار واقعی نیستید و صرفاً تشابه اسمی است بنابراین در صورت شکایت از سوی طلبکاران از خود با استناد به مدارک و دلایل موجود دفاع کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان باید پاسخگو باشد مگر اینکه پدرتان ثابت کند شما بدون اجازه پدرتان اقدام کرده اید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت شکایت طلبکاران با ادله فوق دفاع کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در خصوص مطالب عنوان شده استشهادیه تنظیم و سپس طرح دعوای مطالبه وجه نمایید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام نگران نباشید شما به عنوان یک کارگر انجام وطیفه کردید و کلیه تعهدات بر عهده پدرتان هست