مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع مرد متاهل با زن متاهل

سلام همسر من با یک زن متاهل و همچنین یک دختر جوان رابطه داشته و من بصورت اتفاقی فیلم و عکسهایی از این روابط داخل یک فلش دیدم ولی چون نمی‌دونستم چ کاری درسته فلش رو سر جاش گذاشتم الان میخام برای طلاق اقدام کنم ولی هیچ مدرکی ندارم میخواستم راهنماییم کنید که برای طلاق حتما باید مدرک داشته باشم البته مواد هم مصرف می‌کنه

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای طلاق باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید.
اعتیاد اگر شدید و قابل ترک نباشد می تواند از موارد عسر و حرج باشد.
رابطه نامشروع هم اگر با دلیل و مدرک باشد شاید بتواند عسر و حرج محسوب شود.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، در صورتی که بتوانید اثبات نماید ، می‌تواند از موارد عسروحرج باشد. البته رویه شعبات در این زمینه متفاوته