مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی در فضای مجازی

سلام وقت بخیر بنده خانوم هستم و یک کلیپی دورهمی شخصی برایم از اینستا فرستاده و درخواست پول و پیشنهاد غیر اخلاقی می‌دهد بنده شات گرفتم و پیجم راپاک کردم ولی ایشون کلیپ بنده را در پیج خود گذاشته اند من می‌توانم ازطریق پلیس فتا برای آبروریزی و هتک حیثیت ایشون رو گیر بیندازم یاخیر ؟ ممنون میشوم پاسخ دهید

پاسخ ها :

آبروریزی در فضای مجازی هتک حیثیت در اینستاگرام هتک حيثيت اینستاگرم پلیس فتا