مشاوره حقوقی رایگان - اتهام هتک حیثیت

سلام خسته نباشید من یه پیج داشتم تصاویر بلاگرا و ورزشکارا میگذاشتم و خودشون رو هم تگ میکردم و رضایت داشتن چون یک جور تبلیغ رایگان بود براشون بعد از طرف دادستان فضای مجازی کارتم مسدود شد رفتم پلیس فتا و تعهد دادم و پرونده به دادیاری منتقل شد ابلاغیه برام نیومده ولی از قسمت اطلاع رسانی پرونده برام زده شده اتهام:هتك حيثيت يا اضرار به ديگري از طريق انتشار صوت يا تصوير يا فيلم خصوصي يا خانوادگي يا اسرار وي بدون رضايت از طريق سيستم رايانه‌اي
شاکی هم ندارم میخواستم ببینم برام دردسر ساز میشه؟احتمال بازداشت داره و سوء سابقه میشه؟ یکی دو ماه دیگ هم باید برم خدمت روی خدمتم تاثیر میزاره؟
سابقه هم نداشتم و پیج ها رو هم پاک کردم
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

اتهام هتک حیثیت هتک حیثیت در فضای مجازی هتک حيثيت اینستاگرام