مشاوره حقوقی رایگان - ساخت یک طبقه اضافی

سلام ساختمانی روبروی ملک من درحال ساخته با 7 طبقه که طبق قانون در این خیابان 3 طبقه مجوز میدن ولی این اقا6 طبقه مجوز گرفته و 1 طبقه خلاف میسازه من میتونم شاکی بشم؟ واینکه از کجا باید شروع کنم شهرداری جوابی به من نمیدهد

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام صرفا شهرداری امکان ممانعت از ساخت تخلف را دارد ، چنانچه ساخت ایشان به حقوق شما تجاوزی دارد میتوانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری نمایید