مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزند توسط زوج

سلام
لطفا راهنمایی کنید. همسرم که اهل یک شهر دیگه است زمان بارداری منو رها کرد و رفت و دیگه برنگشت. منم ازش شکایت کردم برای نفقه و حکم جلبش رو دارم. متاسفانه 7 ماه پیش اومده دخترمو که الان 6 سالشه با تمام وسایلش برده. من بعد از 7 ماه تلاش، با نامه قانون رفتم اونور ایران که بچمو بگیرم، متاسفانه چون اونجا شهر کوچیکیه و همه هوای همو دارن، مدیر مدرسه بچه رو داده به عموی شوهرم و از در پشتی بچه رو خارج کردن و بعدم گفتن بچه تهرانه پیش پدرش.
همسرم مدتهاست شماره منو مسدود کرده و الان هم متواری هست.
خونه زندگی هم نداره و بچه رو الان نمی دونم برگردونده پیش پدر و مادرش یا همون تهران بچه ام آواره شده، ضمن اینکه شنیدم گفته دیگه بچه رو مدرسه نمیذارم...

بچم خیلی به من نیاز داره و از تحصیل هم بازمونده. خانواده اش هم امکان نداره بذارن حتی یه ثانیه بچمو ببینم.
شکایت کیفری هم کردم ولی طرف اصلا براش مهم نیست.
کلا قانون رو همیشه زیر پا گذاشته. حالا من باید چیکار کنم؟
ممنون میشم.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام الزام ایشان را به تحویل فرزند بخواهید پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید