مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادر از ارث پدر

با سلام
پدرم مرحوم شده است ، طبق گواهی حصر وراثت سهم مادرم یک هشتم است ، حال مهریه مادرم را چگونه محاسبه کنیم؟ مبلغ مهریه مادرم از مبلغ کل ارث بیشتر است.
سپاس

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ابتدا مهریه ایشان پرداخت میشود در صورت باقی ماندن اموال آنگاه تقسیم صورت میگیرد والا خیر

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام مهریه جزو دیون ممتازه میباشد و در صورتیکه وجه نقد باشد تا زمان وفوت پدرتان به نرخ روز محاسبه میگردد و از ترکه برداشت خواهد شد ( در صورت مطالبه مادرتان )