مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو پارک دوبل

با سلام
خودرو من در پارک کنار خیابان بود که یک نیسان به صورت دوبل کنار خودرو من ایستاد،درب را باز کردم و وقتی خواستم سوار خودرو شوم نیسان راه افتاد و گارد عقب نیسان به درب گیر کرد و که درب آسیب دید،با نظر پلیس راهور مقصر من شدم در صورتیکه نیسان توقف کامل بود و پارک دوبل داشت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….