مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی ضمانت زندانی

سلام برادر من و یک نفر دیگه به جرم سرقت خودرو گرفتن الان شش ماه بازداشت موقته همون روزای اول صاحب ماشین مالش رو برد اما تقاضای خسارت کرد و ما بتازگی با پرداخت مبلغی فقط رضایت شاکی رو برای برادر خودمون گرفتیم
امروز با بازپرسش صحبت کردم گفت یه جواز و یه فیش حقوقی کارمند شاغل بیار تا ازادش کنیم فعلا. خواستم ببینم بعد از حکم دادن فیش اون بنده خدا چه مدت به عنوان ضمانت هست ؟ و اگر حبسی داده باشه باید بکشه بردارم یا تبدیل به جریمه میشه
کلا سوال من برای بعد از حکم قطعیه؟ بر فرض یکسال حبس میدن بهش آیا حتما حبس رو بکشه حتی با وجود فیش؟

پاسخ ها :

فیش حقوقی ضمانت زندانی حبس سرقت سرقت خودرو تبدیل حبس سرقت به جریمه نقدی سرقت فیش حقوقی