مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده بابت مهریه همسر فروشنده

سلام خسته نباشید ..من بیست روز پیش رفتم ماشین گرفتم خلافی گرفتم واریز کرد هیچ شکایتی رو ماشین نبود الان 15روز از اون وقت گذشته رفتم تعویض پلاک میگن ماشین شکایت روشه شکایت برای مهریه ماشین دو دست کرده و تاریخ شکایت بعد ده روز قبل از خرید ماشین بوده من قولنامه دارم الان من باید چیکار کنم ممنون میشم بهم جواب بدید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید اعتراض ثالث ثبت و اقدام نمایید پیشنهاد می کنم از تخصص وکیل کمک بگیرید