مشاوره حقوقی رایگان - ناشزه

با سلام عدم تمکین رو از خانمم گرفتم و ایشون ناشزه هست. راه های طلاق برای خانم چی هست و آیا باز هم میتواند از طریق عسر و حرج اقدام کند.؟
و راههای طلاق برای خانم چیست

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام صرفا نشوز موجب اسقاط حق مطالبه نفقه بعد از اثبات نشوز خواهد بود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

زوجه فقط زمانی می تواند طلاق بگیرد که بتواند عسر و حرج خود را وفق ماده 1130 قانون مدنی اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد
اثبات عسر و حرج زوجه
استناد به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه
و .

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

در چهارچوب ماده ماده1130ق. م در فرض اثبات میتواند طلاق بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن برای طلاق باید دلیل داشته باشد و بدون دلیل نمی تواند طلاق بگیرد.
دلایل طلاق در سند ازدواج قید شده است.
و اگر هیچ یک از دلایل مذکور در سند ازدواج نباشد می تواند با اعلام کراهت از زوج و بذل مهریه طلاق بگیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله ناشزه بودن خانوم دلیل بر این نیست که نتواند از راه های دیگری طلاق بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در عقدنامه شروطی ذکر شده است که با تحقق هر کدام از آنها، امکان طلاق از سوی زوجه فراهم خواهد شد.
از سوی دیگر طبق ماده 1130 قانون مدنی اگر عسر و حرج احراز شود زوجه می‌تواند اقدام به طلاق کند.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

شروط مندرج در سند ازدواج رو مطالعه فرمائید ،در صورت اثبات هر کدام از آنها به زوجه وکالت در طلاق داده می‌شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راه‌های عسر و حرج متعدد است به صورت کلی نمی‌توان پاسخ داد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام عدم نمکین ارتباطی به این موضوع ندارد و در صورت اثبات موارد عسر حرج امکان طلاق هست.