مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بازپرس

با سلام من وخانمم چندروزپیش به جرم تجاوزغیرعنف وتهدیدبه مرگ باچاقوبرای رابطه اجباری ومصرف موادمخدرافیونی راننده جلوی مسافر وزورگیری موبایل وتغییرمسیردادن راننده از جاده اصلی به خاکی ازدونفرکه بایک سواری پژو بودن شکایت کردیم ولی به دلیل این که خانمم ازترس واضطراب هول شده وشماره پلاک ماشین رو برنداشته بودشکایت کردیم ولی بدون هیچ دلیلی بدون اینکه بازپرس دستورمجوز دوربین یا چهره نگاری رو بدهدویاحتی به صحبت وگرایه های من وخانمم توجهی داشته باشدوباموبایل خودش صحبت میکرده وموضوع پرونده رو ناچیز و بی اهمیت فرض کرده در صورتی که چند شب است کار من و خانومم شده گریه وحتی دوبارهم خانومم دست به خودکشی زده که من متوجه شدم و نگذاشتم وتمام این ها رو به بازپرس هم گفتم ولی توجهی نکرده و شکایت ما رو رد کرده و رای به ادله مدرک محکم و بدون دلیل داده و متهمین رو بدون اینکه ببیند تبرعه کرده است ایا به همین دلیل کم کاری و نداشتن عدم صلاحیت رسیدگی به این پرونده از پازپرس شکایت کنم چگونه و باید به کجا مراجعه کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر فراوان...

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به قرار صادره اعتراض بزنید و می‌توانید دادسرای انتظامی قضات از ایشان شکایت کنید