مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی قبل ازدواج

سلام و درود من میخوام ازدواج کنم میخواستم بدونم چطوری مطمعئن بشم که اون خانومی که میخوام باهاش ازدواج کنم تا حالا رابطه از جلو یا مقعدی داشته یا خیر ایا راهی برای این کار موجود هست؟
و یک سوال دیگه اینکه اگه پرده بکارتشون رو ترمیم کرده باشن یا به قولی با عمل دوخته باشن قابل تشخیص یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است گذشته افراد را پیگیری نکنید اینکه بخواهید وی را به دکتر ببرید جهت معاینات بنیان خانواده که در آینده تشکیل میدهید را سست خواهد کرد