مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو دو تکه

سلام من 5ماه پیش خودرو پرایدمدل 80 خریدم بردم تعویض پلاک گفتن دوتیکه هست و پلاک نمیشه الان اومدم فروختم اسقاط ببرن راحت شم الان شرکت اسقاط میگه ازطرف مرکز تعویض پلاک توقیف زدن باید فک پلاک کنی وگرنه ما5میلیون از حسابتون برمیداریم چیکارکنم باید برم تعویض پلاک بگم اسقاط کردم میشه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید اظهارنامه فسخ و سپس دعوی تایید فسخ به طرفیت فروشنده مطرح نمایید