مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام فرزند خوانده در شناسنامه

باسلام.بنده اوایل سال 1379با خانمی که دو فرزند پسر و دختر داشت ازدواج کردم. پدر بچه ها فوت نموده بود.ولی چون پدربزرگشان تا چند سال پیش در قید حیات بود کفالت آنهارا داشت.پسر را بردند 8ساله بود ولی دختر8 ماهه به فرزندی قبول با خواندن صیغه پدر دختری پیش من بزرگ شد.الان 24سالش شده.
آیا الان راهی وجود دارد که اسمش درشناسنامه من قید شود.و فرزند من شود.خودش خیلی به این امر مصر میباشد.

پاسخ ها :

ثبت نام فرزند خوانده در شناسنامه نام فرزند خوانده در شناسنامه فرزند خوانده شناسنامه ثبت احوال