مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فرزند خواندگی

سلام.من دختری دارم 24ساله.که وقتی هشت ماهه بود با مادرش ازدواج کردم.ولی کفالتش بر عهده پدر بزرگش بود و نتونستم این بچه رو به فرزند خواندگی قبول کنم و اسمش بیاد تو شناسنامم چون پدر برگ پدریش اجازه نمیداد تا اینکه 4سال پیش فوت نمود .جانباز هستم.آیا الان میتوانم درخواست بدم برای فرزند خواندگی تا از مزایای فرزندان ایثارگران استفاده نماید.

پاسخ ها :

درخواست فرزند خواندگی ثبت نام فرزند خوانده در شناسنامه فرزند خواندگی شناسنامه ثبت احوال