مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه رنگ کاری در ساختمان

ما در خانه ای سه واحدی زندگی میکنیم بعد از بیست سال اقدام به رنگ راه پله کردیم ولی یک واحد راضی نبود ولی خیلی وضع راه پله زشت بود حالا بعد از تموم شدن کار رنگ حاضر به پرداخت نیست میگه من از اول راضی نبودم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف زشت بودن فضای ساختمان بدون آفت و خسارتی نمی‌تواند جزء هزینه‌های ضروری ساختمان محسوب شود فلذا اخذ هزینه میسور نیست.