مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه رنگ راه پله

با سلام ،بنده مدیر ساختمان 6 واحدی هستم که در حال حاضر 2 تا از صاحب خانه ها زندگی میکنم و 4 واحد دیگر مستاجر هستن،با تمامی صاحب خانه ها صحبت شد که موافقت کردن که راه پله رو رنگ بزنن ولی یکی از صاحب خانه که دارای مستاجر هم میباشد موافقت نکرده که هزینه رو بده ..ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار باید بکنیم ؟میشه شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

سیدرحمان میرتقدس

جناب آقای سیدرحمان میرتقدس :

سلام . بله .بر اساس قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه آن می توانید بصورت قانونی اقداماتی را انجام دهید