مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه وسایل مستاجر

سلام. مستاجر ملک مسکونی از آبان سال 1401 کرایه نداده. پول پیش 30 میلیون بوده که تمام شده. الان بدهکاره. ازش برای تخلیه شکایت شده...در ملک زندگی نمیکنه، وسایلش داخلشه، تماسی رو پاسخ نداده تا امروز که با مشاور املاکی که قرارداد اون جا امضا شده تماس گرفته و گفته نمیتونه تخلیه کنه. صاحبخانه اموالش رو به امین‌اموال قوه‌ی قضاییه تحویل بده و کرایه‌ اموالش هم با صاحبخونه(ما) است... احتمال میدیم به خاطر دعوای لفظی چند ماه پیش، سرِ ندادن کرایه داره اذیت میکنه. چه راه‌حلی هست برای اینکه اموالش تخلیه بشه و ما مجبور به نگهداری کردن از اموالش نباشیم یا مجبور نباشیم کرایه‌ی اموالش رو به جایی پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه ارسال بفرمائید و این موضوع را به شکل رسمی به وی ابلاغ کنید.
در خصوص عدم پرداخت اجاره بها میتوانید نسبت به اخذ حکم تخلیه اقدام بفرمائید تا در ضمن آن نسبت به اثاثیه مستاجر هم تعیین تکلیف شود.