مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سربازی

سلام؛ وقتتون بخیر_بنده سرباز میراث فرهنگی تو قم خدمت میکنم و محیطمون پایگاهی -طی تماسی که با خونه داشتم مطلع شدم حال مادرم بده و تو خوانواده مونم هم یک پدر معلول دارم و یه برادر کوچکتر که کم سن و در کل کسی نبود و من این موضوع رو به مسئولمون اطلاع دادم که ایشون مخالفت کردند و چند بار با ایشون صحبت کردم به در بسته خوردم و به ناچار اقدام به خارج شدن از پایگاه و کمک کردن به مادرم شدم و موقع برگشت با موتور، تصادف کردم که مقصر هم خودم بودم و چون به عابر چیزی نشده بود با مامور تماس نگرفت و اورژانس اومد رفتم بیمارستان و از ناحیه بینی دچار شکستگی و زخم شدم که زخمم بخیه خورد و با مراجعه به فرماندهی و گفتگو با ایشون برام نامه خروج بدون هماهنگی زدند و طی مراجعه به درمانگاه ناجا متوجه بیمه شدم و خواستم بدون ایا با شرایطی که دارم بیمه به من تعلق میگره و باید چه کاری انجام بدم و چه چیز های نیاز ایا باید برم از کلانتری ناحیه تصادف برای تصادفم نامه بگیرم و یا نامه اورژانس کافی و اینکه باید مراجعه کنم به پزشک قانونی شایان ذکر که مسئول پایگاه ما اصلا حضوری در پایگاه ندارند و به صورت تلفنی با همدیگه در ارتباطیم و دو سرباز هستیم که موقع خروج هم خدمتیم تو پایگاه حضور داشتند... ممنون از وقتی که میزارین و کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بسته به نظر پزشک معالج دارد زیرا عموما بیمه در شرایطی به سریاز تعلق می گیرد که مراحل قانونی مرخصی و یا عدم حضور حتما رعایت شود

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

احتمالا تعلق نمی گیرد.