مشاوره حقوقی رایگان - پخش اسکرین شات

سلام . من در پیوی دوستم به یکیسری افراد فحاشی کردم
و اون فرد بدون اینکه به من بگه اسکرین شات چت رو به اون افراد (که من فحاشی کردم) نشون داده و دارن اسکرین شات رو پخش میکنن و حتی مخوان به دبیرهای بنده نشون بدن و دوست بنده پیام های خودشو که فحاشی کرده بود پاک کرده و فقط پیامای منو گذاشته
من چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدامی از سوی شما فعلاً متصور نیست و بایستی منتظر ماند که اگر اشخاص موضوع فحاشی از شما شکایت کردند در مقابل، دفاع متناسب را در مراجع قضایی ارائه دهید.