مشاوره حقوقی رایگان - صلحنامه ارث پدری

سلام و عرض ادب ،دایی من حدود 20سال پیش مادر بی سواد من رو برده بدون اطلاع ما و ازش صلحنامه عمری گرفته و الان مادرم بعد 20 سال از فوت پدرش از دایی در خواست مشخص کردن سهم ارث کرده ،دایی من صلحنامه عمری رو نشون داد که اثر انگشت مادرم پای برگه بود ولی مادرم میگه از موضوع این بی اطلاع هستم ب من گونه دیگه توضیح دادن ،گفتن تو حاضری برادرت از طرف تو ب زمین ها برسه و هرسال سهم گندم تورو پرداخت کنه
حالا میشه اون صالحنامه رو کلا باطل کرد ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دلیل نداشتن قصد وقوع عقد صلح و اثبات آن و اثبات آن بله.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست تایید بطلان عقد صلح را اقامه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه مادر شما فاقد قصد در موقع انعقاد عقد بوده است بنابراین این عقد محکوم به بطلان است فلذا دادخواست به خواسته بطلان صلح عمری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که مادرتون آگاهی نداشته میتوانید دادخواست بطلان عقدصلح رامطرح نماییدوبعدازابطال آن دادخواست تجریرترکه و تقسیم ترکه رامطرح نماید