مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم حجر برای پدر

با عرض سلام پدرم سال 89 خانه‌ ترک کرده مجبورشدیم فوت فرضی بگیریم از سال 88 اعتیاد شدید به انواع شیشه و هروئین داشت و اخرین بار دستگیر شده بود در پرونده ثبت شده ولی از سال 88 حال عادی خودش نبود افرادی در این سال 1388 از پدرم امضا بگیرند واموال مفتی بدون گرفتن ثمن معامله در بیاورند چون پدرم گم شده نمی تونم پزشکی قانونی ببریم ولی پرونده داره و استشهاد محلی می تونم جمع کنم شاهد عینی داریم و چند سال پیش عکس و فیلم یکی از آشنایان گرفته و فرستاده در حال طبیعی خودش نیست ولی متاسفانه فرار کرده بود بااین مواردی گفتم می تونم در دادگاه ثابت کنیم و روان پزشک نسخه پزشکی داریم ولی حکم حجربرای پدرم بگیریم با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای صدور حکم حجر ، باید خود پدر شما در پزشکی قانونی حاضر گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به جمیع مدارکی که در اختیار دارید که دال بر محجوریت پدر شما در سال 1388 می‌باشد به نظر می‌رسد که بتوانید حکم حجر پدر را دریافت کنید تا بدین واسطه، معاملات انجام شده ابطال گردد.